2013. november 7.

Premierek 11.07.

| | Leave a Comment
Ugyan a Thor második részére nekünk még egy hetet várni kell, de odakint mától adják, valamint olyan filmek is bemutatásra kerülnek, mint a Szép remények sokadik újragondolása, vagy a The Book Thief.

Nálunk pedig mától...



Khumba - A Zambézia készítőitől, heti animáció. Nem elrettentésként, de amíg ezeket a sorokat írom, az IMDB-n jelenleg 4.9/10 a film pontszáma, mondjuk csak pár száz szavazat alapján.



Phillips kapitány / Captain Phillips - Erre kíváncsi leszek feltétlenül, de nem rohanok rá szerintem. Tom Hanks hajóját kalózok támadják meg, mindezt pedig Paul Greengrass vitte vászonra, aki többek közt a második és a harmadik Bourne-filmet is rendezte. Szóval jó esélyekkel indul nálam, na meg a kritikák is jók róla.



Dermesztő mélység / Djúpid / The Deep - Izraeli thriller, még a tavalyi mezőnyből csúszott be a mai dátumra hozzánk.



Végjáték / Ender's Game - A sci-fi éve lassan véget ér, de még van nekünk egy Végjáték, amire szintén nem fogok rohanni, lehet előbb a könyvet kéne letudni. Majd még meglátjuk.




0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet