2013. november 28.

Premierek 11.28.

| | Leave a Comment
Igazából egy olyan film sincs a felhozatalból, amire annyira rohannék. Na majd két hét múlva a Hobbit.



A Mikulás mentőakció / Saving Santa - A heti animációs film#1, bár minket annyira nem érint, de Martin Freeman és Tim Curry is az eredeti szinkronhangok között van.



Rozsdalovag / Eisenhart & voll verbeult - A heti animációs film#2, ha nem a Mikulásra vinnéd el csemetédet, legyen miből válogatnod.



A Cate McCall per / The Trials of Cate McCall - Nem volt túl nagy hype, Nick Nolte és Kate Beckinsale drámája.



Az őrtorony / Gözetleme Kulesi - német-francia-török koprodukciós dráma, ami még a tavalyi évről csúszott be ide hozzánk.



Battle of the Year - Az év csatája / Battle of the Year - Az évi táncos film, ami jelenleg 3.7-es átlaggal virít az Imdb-n.



Harcban élve / Homefront - Az új Statham-film, amit majd valamikor biztos beiktatok, főleg, hogy ezúttal maga James Franco a rossz fiú.



Fordulópont / En solitaire - Francia kalandfilm, azoknak, akik valami franciára, és valami kalandosra vágynak.



Vétkek völgye / The Canyons - Nem sok jót hallani a filmről, azonban az a tény, hogy Bret Easton Ellis írta a forgatókönyvet, már mindenképp említésre méltó, és valamikor meglessük. De nem fűzök nagy reményeket hozzá.




0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet