2014. június 30.

Reboot, tiszta lappal

| | Leave a Comment
Röviden és tömören: ez a blog (de most jön a lényeg) ebben a formában megszűnik létezni.

Kicsit bővebben: a MoziZoom alapjában véve egy filmes hírekkel foglalkozó blogként funkcionált, amelybe heti pár alkalommal becsúszott néhány élménybeszámoló is különböző filmekről. Na már most nekem pont ebből a koncepcióból lett úgymond "elegem" - erős túlzással, de kb. ez van. Az igazság az, hogy filmhír-blogokból van egy raklappal, még ebben a kicsi országban is. Nem kevés alkalom volt, amikor már szinte kényszernek éreztem, hogy na, most akkor igen is ki kell posztolnom ezt az előzetest, ezt a posztert, ezt a hírt, stb. Közben pedig semmi kedvem nem volt hozzá. Az elmúlt hetekben pedig egyre csak gyarapodtak ezek a napok. Ez a fajta kényszer, na meg a mennyiség pedig sokszor a minőség rovására ment. De mivel minden mérlegnek két oldala van, így közben (furcsa ezek után leírni) de mégiscsak egyfajta hobbim lett ez a blogger életmód, így eszem ágában sincs felhagyni azzal, hogy filmekről körmöljem le a szubjektív véleményem.

Néhány hét huzavona után tehát úgy döntöttem, hogy tiszta lappal indulok. De nem itt, nem ezen az oldalon fogok újítani, mert másabb terveim vannak, mint amit a MoziZoom eddig kiszolgált. Egy új blogot fogok indítani, nem pont ezzel a koncepcióval, persze ugyanúgy filmes témában. Annyit elárulok, hogy aki fél perces tv-reklámokat és az előzetesek előzetesének előzetesét akarja látni, az ne nálam keresse...

És ezúton szeretném megköszönni azoknak, akik az elmúlt négy és fél évben (fhú, de durva...) velem voltak, hozzászóltak, megkerestek e-mailben az oldalaink oda-vissza reklámozása és mindenféle egyéb dolog végett. Remélem velem lesztek továbbra is. Na meg persze köszönöm annak a néhány beszólogatónak is.

A blogot persze eszem ágában sincs törölni, jó lesz néha majd visszanézni, meg aki akar, szemezgessen kedvére. Még egy bejegyzéssel mindenképp lógok Nektek, amikor is leközlöm az új oldal címét.

Szevasztok!


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet