2010. július 28.

Vampire Suck

| | 1 comment
Ismét elérkeztünk egy buta paródiafilmhez, amit én nem is értek, miért csinálnak már évről évre. Oké, persze biztosan van egy célközönség, de azért kitalálhatnának már új poénokat is. A Vampire Sucks ezúttal a Twilight-ot facsarta ki.

A történet úgy körülbelül egy az egyben az Alkonyatéval megegyező, csak ugye sajátos előadásmódban. Meg akad egy-kettő, aprócska utalás egyéb filmekre, de igyekeznek a fő témánál maradni.

Ez a film SUCKS!

Sorolhatnám a negatívumokat, de sajnos az egész film az. Mondjuk ez annyiban különbözött a tavalyi Stan Helsingtől, hogy itt azért párszor tényleg felnevettem, de tényleg csak minimális volt a valóban vicces része a dolognak. Mondjuk mit is várjunk egy olyan filmtől, melyet a Csajozós film, vagy épp a Spárta a köbön készítői rendeztek?

Többet nem is nagyon tudok írni róla, egyszerűen ez is csak egy szokványos, elcsépelt paródia mozi lett, leszámítva a néhány tényleg vicces részt, és persze azt, hogy minden szereplőnek viszonylag jól sikerült adni a parodizált karaktert, így egy nagyon jóindulatú 3/10. Aki vevő az efféle humorra, az biztos túlskálázza, de nekem valahogy ez is felejtős.

A fordítás gyerekek, a fordítás! Szóval nem tudom, hogy ez belekerül-e a végleges változatba, de az a warezoló, aki a Black Eyed Peas helyett Nagyecsedi Fekete Szemeket írt a feliratba, az nagyon szánalmas. Miért kell magyarosítani az amcsi dolgokat? Ez mondjuk már így megy jó pár éve, hogy próbálnak valami magyart odavésni, mert a mezei filmnéző majd biztos nem fogja tudni, ha valami külföldi ismertséget mondanak. Gáz gyerekek, nagyon gáz!

1 megjegyzés:

  1. Egyrészben igazad van...de...nekem tetszik a film...igaz elég gáz az a Black Eyed Peas-es dolog...de nem a feliratot kell nézni...és remélem javítanak rajta...!...hát...csak ennyit szerettem volna...Byebye! :)

    VálaszTörlés

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet