2013. február 22.

Sok kicsi

| | Leave a Comment
Kevin Smith elárulta, hogy a Clerks III. előtt még érkezik egy interaktív webes könyv a filmmel kapcsolatban.

Kathleen Kennedy nem fog producerkedni a Jurassic Park negyedik részénél, inkább a Star Wars: Episode VII. brigádját erősíti.

Tom Sizemore az esélyes a főgonosz szerepére az Expendables 3-ban.

Az eddig American Bullshit, jelenleg viszont cím nélkül futó David O. Russell filmben Jennifer Lawrence és Bradley Cooper újra együtt szerepelnek majd.

Dwayne Johnson elkotyogta, hogy aláírt a Brett Ratner-féle Hercules film főszerepére. Hozzátette, hogy ezzel egy régi álma vált valóra.

A Guardians of the Galaxy gonoszának, Draxnak a szerepét Jason Momoának ajánlották fel.

Bajban a Justice League-film. Eredetileg az idén nyáron bemutatásra kerülő Acélember-film lett volna a mérvadó, mennyire kíváncsiak rá az emberek, és ez döntötte volna el, tényleg megvalósul-e a JL. Most azonban úgy áll a helyzet, hogy a Batman-rebootot várják meg vele, amely 2017-nél előbb semmiképp nem érkezik. Vagyis könnyen a Justice League átcsúszik a következő évtizedre.

Nagy valószínűséggel 2017-re érkeznek a Han Solo, illetve a Yoda spin-off filmek.

Kristen Wiig szerepet kapott az Anchorman: The Legend Continues című folytatásban. A premiert is kitűzték: idén december 20.

Michael Bay és Megan Fox kibékültek, ugye a Transformers 3. előtt kaptak össze. A béke következménye, hogy Fox szerepet kapott a Ninja Turtles-ben.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet