2013. december 31.

Zanzásitva: Monsters University [2013]

| | Leave a Comment
A Szörny Rt. előzményfilmje hiába él minden létező egyetemen játszódó filmes klisével, mégis imádni való mozi kerekedett ki belőle, feltéve, ha tetszettek a gyermekek sikolyát lopkodó szörnyek kalandjai annak idején. Pedig nem tartottam jó ötletnek anno látatlanban ezt a prequelt, mondván, hogy ez is csak egy újabb bőrlehúzás, de ennek ellenére remekül szórakoztam, még ha kicsit nehezen is rázódtam bele, de idővel azon kaptam magam, hogy tényleg tetszik, amit látok.

A történet Wazowski és Sullivan egyetemen töltött éveinek első szakaszára koncentrál. Kezdetben még nem voltak valami jóban, és nem fogjátok kitalálni, ki volt Wazowski első barátja a koleszban... A sors azonban úgy hozza, hogy mégis egy csapatba kerülnek.

Bár nem lesz újra nézős, annak hagyjuk meg a Szörny Rt-t, de még így is ajánlott, ha animációs filmre vágytok mostanában. 7/10.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet